Publicitat
Publicitat

CINEMA

Tom Hanks interpretarà el capità nord-americà segrestat per pirates somalis

L'actor ha acceptat protagonitzar el film basat en el testimoni del capità Richard Phillips, que va passar cinc dies segrestat en un bot salvavides a prop de la costa de Somàlia

L'actor nord-americà Tom Hanks ha arribat a un acord per encarnar al cinema Richard Phillips, el capità de la marina mercant nord-americana segrestat per pirates somalis l'abril de 2009, segons el blog especialitzat en cinema Deadline. El projecte, amb guió de Billy Ray ( L'ombra de poder , 2007), comptarà amb la producció de Scott Rudin, Michael Deluca, Kevin Spacey i Dana Brunetti, l'equip de La xarxa social .
Els estudis Columbia Pictures van comprar els drets del llibre
A captain's duty ("El deure d'un capità"), escrit per Phillips, la primavera de 2009. L'objectiu és revisar la història del patró del vaixell de càrrega Maersk Alabama i dels fets esdevinguts quan, en direcció a Mombasa (Kènia), va ser capturat.
El Maersk Alabama, tripulat per Phillips i els seus companys, navegava prop de les costes de Somàlia quan va ser abordat per pirates el 8 d'abril de 2009. Phillips va demanar als vint membres de la tripulació que es tanquessin en una cabina i es va oferir voluntari per garantir la seguretat dels seus subordinats. El capità va ser rescatat per l'armada nord-americana després de passar cinc dies segrestat en un bot salvavides.
El succés va atraure l'atenció mediàtica internacional i fins i tot va suscitar declaracions del president nord-americà, Barack Obama, que, quan es va assabentar del seu alliberament, va admirar la "valentia del capità Richard Phillips", a qui va qualificar de "model per als Estats Units". Tanmateix, el seu alliberament no va estar exempt de controvèrsies a causa de la mort dels pirates durant l'operació de rescat.
Hanks acaba de començar el rodatge d'un altre projecte produït per Scott Rudin,
Extremely loud and incredibly close , basada en la novel·la homònima de Jonathan Safran Foer, publicada a l'Estat com Tan fuerte, tan cerca (Lumen, 2005). Dirigida per Stephen Daldry ( El lector, Les hores, Billy Elliot ), la pel·lícula tindrà un repartiment carregat d'estrelles, amb Sandra Bullock, John Goodman, Max von Sydow i James Gandolfini.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT