Publicitat
Publicitat

Música

Les entrades per als concerts dels U2 a Barcelona, a la venda des de les 10 h

El grup irlandès oferirà dues actuacions al Palau Sant Jordi els dies 5 i 6 d'octubre del 2015. És una de les 19 ciutats escollides per presentar el disc 'Songs of innocence'

Barcelona és una de les 19 ciutats de tot el món on els U2 presentaran el seu tretzè disc, ' Songs of innocence', que va ser llançat en primícia –i gratuït durant uns dies– per als usuaris d'iTunes a principis de setembre i que acumula 30 milions de descàrregues. El tour 'iNNOCENCE + eXPERIENCE' passarà per la capital catalana els dies 5 i 6 d'octubre del 2015. El grup de Bono haurà actuat prèviament a Estocolm i Berlín, i es prepararà per quatre concerts a Londres a finals del mateix mes d'octubre.

Les entrades per als dos concerts, que es faran al Palau Sant Jordi de Barcelona, s'han posat a la venda aquest dimarts a les 10 h a través de Doctor Music, Live Nation, Ticket Master i El Corte Inglés. També es podran aconseguir per Fnac, Viajes Carrefour i Halcón Viajes, i a través del número de telèfon 902 150 025. El preu serà de 65 euros per a l'entrada general de pista i de 30, 65, 95 i 170 euros per a les entrades de seient reservat.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT