Cinema
Cultura 28/07/2011

Àlex Brendemüh protagonitza el 'thriller' 'Insensibles'

La pel·lícula, que s'està rodant entre Catalunya i Osca, s'estrenarà el 2012. En el repartiment també hi figuren Sílvia Bel, Bea Segura, Ramon Fontseré i Juan Diego

Acn
1 min
Àlex Brendemühl i Sílvia Bel al rodatge d''Insensibles'

BarcelonaÀlex Brendemühl està en ple rodatge d'Insensibles, una pel·lícula de suspens del director novell Juan Carlos Medina. En aquesta ocasió l'actor català interpreta un cirurgià que es veu obligat a trobar els seus pares biològics per poder sobreviure. Durant aquesta recerca, anirà degradant-se físicament i mentalment fins a esbrinar "qui és i d'on prové realment", ha indicat Alex Brendemühl. El metge també descobrirà que durant la Guerra Civil van néixer un grup de nadons amb una estranya dolència: eren insensibles al dolor.

La pel·lícula s'està rodant des de fa unes setmanes entre Osca i Catalunya. Els últims dies el rodatge s'ha traslladat a Cabrils, en un edifici amagat enmig de la Serralada Litoral, entre el Vallès i el Maresme. Allà, Àlex Brendemühl i Sílvia Bel roden les escenes que comparteixen.

Sílvia Bel interpreta l'exmuller del cirurgià que encarna Brendemühl. Es tracta de dos personatges distanciats que "s'han retrobat enmig d'aquesta història", ha explicat Bel, una actriu de gran recorregut teatral que es va fer molt popular per al gran públic gràcies a sèries com Ventdelplà i Infidels. En el repartiment del film també hi figuren Bea Segura, Ramon Fontseré i el veterà Juan Diego. Insensibles és el primer llargmetratge del director franco-espanyol Juan Carlos Medina, que fins ara només havia fet curts. Àlex Brendemühl i Sílvia Bel asseguren que, malgrat això, Medina "té molt clara la pel·lícula".

stats