Música
Cultura 05/12/2011

Els darrers dies d'Amy Winehouse

Surt a la venda 'Lioness: Hidden Treasures', el disc pòstum de la cantant britànica

Ara
1 min
Amy Winehouse

BarcelonaLa cantant anglesa Amy Winehouse estava a punt de guanyar la batalla contra les drogues. Per tant, què la va abocar a una mort tan ràpida? El diari britànic Sunday Times analitza en un extens article i a través d'entrevistes a familiars i amics de la cantant britànica com van ser els seus darrers dies. El rotatiu assegura que dos dies abans de la seva mort estava feliç i contenta. Hores abans havia dit a una amiga que ella sempre hi seria i que no volia morir. També estava entusiasmada pel seu aniversari, que havia de celebrar amb el raper Nas a les Barbados.

Malgrat tot, Winehouse va morir ofegada en l'alcohol, i la majoria dels seus fans van comentar que era trist, però no sorprenent. Tot i així, els entrevistats pel diari britànic asseguren precisament el contrari. Kristian Marr, el seu excompany i amb qui parlava pràcticament cada dia, explica que la cantant creia "al 100%" que seria capaç de deixar les drogues i la beguda.

A l'article, els familiars i amics també comenten com ha estat la preparació del disc pòstum de la cantant britànica: Lioness: Hidden Treasures, que surt aquest dilluns a la venda. El disc conté peces inèdites de l'última dècada. Tant la família com els seus productors de confiança, Salaam Remi i Mark Ronson, s'han bolcat en la realització d'aquest àlbum i han rescatat peces inèdites com The Girl From Ipanema, que va gravar el 2002 amb 18 anys, o Body and Soul, molt més recent, que forma part del disc de duets amb Tony Bennet. També inclou les versions més lentes de dos dels seus temes més coneguts: Valerie i Tears Dry.

stats