Música
Cultura 01/12/2020

L'Apolo reprèn l'assaig clínic per poder fer-hi concerts

Es faran proves d'antígens i PCRs abans de l'actuació, que serà el 12 de desembre

Xavier Cervantes
1 min
La Sala Apolo de Barcelona / APOLO

BarcelonaLa segona onada va aparcar l'assaig clínic que s'havia de fer a l'octubre a la Sala Apolo de Barcelona. L'objectiu era comprovar la fiabilitat de les proves d'antígens amb l'esperança d'obrir la possibilitat d'organitzar concerts amb el públic dret i sense distància de seguretat. Si no hi ha canvis, l'assaig clínic, en què es faran tests d'antígens i PCRs, serà el 12 de desembre a la mateixa Sala Apolo. Està organitzat pel festival Primavera Sound en col·laboració amb el doctor Bonaventura Clotet i la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses i l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Segons expliquen fonts del Primavera Sound, "l’objectiu és demostrar la viabilitat d’aquests tipus d’actes si es duen a terme en les condicions mèdiques i de protecció adequades i amb el vistiplau dels departaments de Cultura, Interior i Salut de la Generalitat de Catalunya". Els tests ràpids d'antígens i les PCR de detecció del covid-19 a tots els assistents serviran com a "assaig clínic real sobre la seguretat sanitària de les sales de concerts i altres esdeveniments culturals".

En el concert a l'Apolo hi actuaran els grups Renaldo & Clara i Mujeres i els DJ Marta Salicrú i Unai Muguruza. Tant els artistes com el públic hauran de fer-se les proves d'antígens i les PCR els dies 11 i 12 de desembre i també una setmana després, el 20 de desembre.

stats