Moda
Cultura 17/05/2011

080 Barcelona Fashion i The Brandery coincideixen al calendari

La propera edició del certàmen dedicat a la moda independent i el saló de moda urbana tindran lloc del 13 al 15 de juliol a Barcelona

Efe
1 min

BarcelonaLa passarel·la 080 Barcelona Fashion i el saló de moda urbana The Brandery tornaran a coincidir a Barcelona del 13 al 15 de juliol, amb l'objectiu de convertir la ciutat en centre de referència de la moda urbana i emergent.

En aquesta edició, es repetirà l'experiència d'instal·lar part del showroom del 080 a The Brandery perquè el públic tingui més accés al treball dels dissenyadors participants.

The Brandery afronta la cinquena edició sota el lema 'The hot spot', un espai que entrellaça moda, creativitat, cultura i negocis. Un dels espai de referència serà la passarel·la, on desfilaran les propostes per la primavera/estiu 2012, i com a novetat destaca el 'New talent's contest'. El concurs que convoca les diferents escoles de moda de la ciutat vol impulsar i premiar la creativitat dels joves dissenyadors; el millor 'new talent' de cada escola presentarà la seva col·leccions al The Brandery Catwalk i realitzarà pràctiques en una gran empresa del sector.

Mentrestant, la passarel·la 080 afronta la que podria ser la seva última edició. L'esdeveniment, pensat per impulsar els dissenyadors independents, preveu aquesta vegada la participació de "marques de moda consolidades amb establiment operatiu a Barcelona", com indica el Diari Oficial de la Generalitat de Barcelona. Encara no s'han donat a conèixer les firmes que conformaran el cartell de la propera edició, però les "marques consolidades" seran convidades per la Generalitat.

stats