MÚSICA
Cultura 07/11/2011

Beckham, crucial per a la reunió de The Stone Roses

El futbolista britànic hauria contribuït a convèncer Ian Brown i Mani

Ara
1 min
Stone Roses reunificats

barcelonaEl futbolista britànic David Beckham hauria sigut crucial per a la reunió de The Stone Roses, segons informen The Sun i NME. Segons el tabloide, Beckham hauria contribuït a convèncer Ian Brown, cantant de la influent formació de Manchester, i Mani, l'icònic baixista.

Una font anònima hauria dit al diari: "David sempre ha sigut un gran fan dels Stone Roses. Ell era un jovenet de Manchester quan The Stone Roses eren tan grans. Quan es va assabentar que Ian i John Squire estaven parlant, s'hi va involucrar. Va dir a Mani que el grup s'havia de reunir, i quan va veure Ian a Old Trafford un mes després, li va dir que estava disposat a fer el que fos perquè la reunió fos un fet".

The Stone Roses va ser un grup clau del Manchester dels noranta però després de dos discos, inclòs el debut homònim de 1989, que es considera un dels millors discos de pop britànic de tots els temps, la banda es va dissoldre el 1996. Des de 2005 s'especulava sobre una tornada que van confirmar a mitjans d'octubre.

stats