Cultura 05/09/2017

Beyoncé, George Clooney i Oprah, amb les víctimes de l'huracà 'Harvey'

Diversos músics, actors i presentadors se sumen a una marató televisiva per recaptar fons

Ara
1 min
La primera foto de Beyoncé amb els seus bessons es torna viral

BarcelonaEn els últims dies, més d'un milió de persones han sigut evacuades de Texas davant la força destructiva de l'huracà 'Harvey'. Per això, el pròxim 12 de setembre s'emetrà un especial televisiu anomenat 'Hand in hand' [Mà amb mà] amb l'objectiu de recaptar fons per a ONGs com Save the Children, Feeding Texas o Habitat for Humanity.

La marató s'emetrà en directe des de Los Angeles, Nova York i Nashville, en les principals cadenes televisives, així com per Facebook, Twitter i YouTube. L'especial comptarà amb les actuacions de Beyoncé, Barbra Streisand, Blake Shelton i George Strait. La totpoderosa presentadora Oprah serà la mestra de cerimònies, i durant l'especial està previst que apareixin personatges com els actors George Clooney, Matthew McConaughey, Reese Witherspoon i Julia Roberts, entre els primers confirmats.

L'objectiu és recaptar fons per fer front als danys causats per l'huracà, que ja s'estimen en més de 180 bilions de dòlars. La marató televisiva disposa de la seva pròpia pàgina web, on es poden consultar els canals d'emissió, així com tota la informació relativa a la gala, emmarcada sota l'etiqueta #handinhand.

stats