Música
Cultura 11/06/2015

Björk actuarà a Barcelona el 24 de juliol

Presentarà 'Vulnicura' al Poble Espanyol, i serà l'únic concert a tot l'Estat

Efe
1 min
Björk, caracteritzada per a 'Vulnicura'

BarcelonaDesprés de moltes "negociacions i incertesa", la cantant islandesa Björk oferirà, el proper 24 de juliol, un únic concert a Espanya, al Poble Espanyol de Barcelona, segons ha informat aquest dijous la promotora, Live Nation Barcelona. "Després de moltes negociacions i incertesa de si vindria o no i davant la impossibilitat de fer-ho a la Plaça del MACBA, finalment, ha confirmat la seva única actuació a Espanya", explica Live Nation en una nota de premsa.

L'actual àlbum de Björk, el vuitè de la seva carrera, 'Vulnicura', és una exploració de l'amor i el desamor, un marcat contrast al context abstracte del seu últim disc, 'Biophilia'. 'Vulnicura' va ser escrit i produït en col·laboració amb el productor veneçolà Arca i el músic britànic The Haxan Cloak.

Des del llançament del seu disc 'Debut' el 1993, Björk ha venut més de 20 milions de discos a tot el món, ha guanyat 4 premis Brit Awards i el 2010 el Polar Music Prize de la Reial Acadèmia Sueca de la Música.

Les entrades per al concert sortiran a "prevenda" el dilluns 15 de juny fins al dimecres 17 de juny i aquest dia es posaran per a la venda general a través dels punts habituals.

stats