Música
Cultura 10/12/2014

El nou disc de Bob Dylan 'treu de la tomba' 10 cançons popularitzades per Frank Sinatra

'Shadows in the night' surt a la venda el 3 de febrer i estarà format per deu cançons, entre les quals hi ha 'Autumn leaves', 'Some enchanted evening' i 'The night we called it a day'

Efe
1 min
Bob Dylan

NOVA YORKBob Dylan versionarà cançons popularitzades per una altra llegenda de la música, Frank Sinatra, en el seu nou àlbum, 'Shadows in the Night', que sortirà a la venda el proper 3 de febrer. El disc inclourà deu cançons que en el seu dia van ser immortalitzades per Frank Sinatra com 'Autumn Leaves', 'Some Enchanted Evening', 'The Night We Called It a Day' o 'I'ma Fool to Want You'.

"Ha estat un gran privilegi gravar aquest àlbum –assegurava el cantant en un comunicat fet públic dimarts–. Feia temps que volia fer un disc així però fins ara no he estat prou valent per abordar complicats arranjaments de 30 peces i refinar-los perquè sonin bé en una banda de cinc músics".

Un disc instantani

Els enregistraments dels temes es van fer en directe, en una o dues preses. Dylan diu: "Sense so afegit. Sense cabines vocals. Sense auriculars. Sense registres separats i, en la major part, les mesclàvem mentre eren gravades".

El músic afegeix: "No em sento com si estigués versionant aquestes cançons, de cap manera. Ja han estat prou versionades. Enterrades, en realitat. El que estem fent la meva banda i jo, bàsicament, és descobrir-les. Treure-les de la tomba i posar-les a la llum del dia".

Segons Rob Stringer, el director de la discogràfica Columbia Records, que produeix el disc, "Bob ha aconseguit trobar una manera d'infondre una nova vida a aquestes cançons i donar-los una rellevància contemporània".

Als seus 73 anys, el cantant nord-americà va tancar amb un concert al Teatre Beacon de Nova York el 4 de desembre la seva gira 'Never Ending Tour' d'aquest 2014, tot i que està previst que anunciï nous concerts per a l'any que ve.

stats