Cinema
Cultura 02/10/2020

El nou Bond endarrereix l'estrena i deixa els cinemes en la corda fluixa

'Sin tiempo para morir' arribarà finalment a les sales el 2 d'abril del 2021

Xavi Serra
2 min
'Sin tiempo para morir'

BarcelonaCop molt dur per a les sales de cinema. L'únic blockbuster que s'havia d'estrenar aquesta tardor ha anunciat aquest divendres que endarrereix la seva estrena a la primavera de 2021. Sin tiempo para morir, la 25a pel·lícula de la saga Bond, no arribarà als cinemes el 12 de novembre, sinó el 2 d'abril. Així ho han anunciat a través del twitter oficial de James Bond els productors Michael G. Wilson i Barbara Broccoli, juntament amb els dos estudis que distribueixen el film, MGM i Universal. "Entenem que el retard serà una decepció per als fans, però ara esperem compartir la pel·lícula l'any que ve", diu el comunicat.

La decisió dels productors deixa les sales de cinema sense el títol més comercial que havia d'arribar a la cartellera en les pròximes setmanes. La notícia és el colofó de dues setmanes negres per a la distribució de cinema en què Marvel va moure l'estrena de dos dels seus títols –Viuda negra, amb Scarlett Johansson, va passar del 6 de novembre al 7 de maig de 2021 i The eternals, amb Angelina Jolie, del 12 de febrer al 5 de novembre de 2021– i el musical de Steven Spielberg West Side Story directament va endarrerir un any la seva estrena, del 18 de desembre al 10 de desembre de 2021. Aquest divendres, a més, s'ha anunciat també que Las brujas, una adaptació de Roald Dahl amb Anne Hathaway, cancel·la l'estrena en sales als Estats Units i arribarà directament a la plataforma HBO Max.

Després d'aquests anuncis, totes les mirades estan posades en Soul, la pel·lícula animada de Pixar que en principi s'hauria d'estrenar el 20 de novembre, tot i que els rumors apunten des de fa setmanes a una estrena directa a Disney+ a l'estil de Mulan. Els altres títols amb tirada entre el públic són Dune, adaptació de la famosa novel·la de ciència-ficció, que s'estrena el 18 de desembre, i Wonder Woman 1984, que arribarà una setmana després, el dia de Nadal.

stats