Cinema
Cultura 12/08/2011

Bridget Jones es prepara per tornar a la gran pantalla

La productora té llum verda per fer la tercera entrega de la saga protagonitzada per Renée Zellweger i Colin Firth, entre d'altres

Redacció
1 min

El diari de Bridget Jones es tornarà a obrir, i és que les històries de l'eterna soltera tornen a la gran pantalla, tal com informa Entertainment Weekly. Working Title Films, la productora responsable d'El diari de Briget Jones (2001) i Sobreviviré (2004), té llum verda i treballa en la tercera entrega protagonitzada per Renée Zellweger.

No hi ha informació encara sobre els detalls de l'argument, però el coprotagonista, Colin Firth, (Mark Darcy al film) avançava l'any passat que "Bridget i Mark no poden tenir fills; em sembla que és així com continua". Això provoca que Jones "cometi el gran error de tornar a Daniel Cleaver [protagonitzat per Hugh Grant] per quedar-se embarassada. Però em sembla que ell la deixa, ella queda abandonada i abatuda i endivina qui torna a salvar-la?".

Basades en la novel·la de Helen Fielding, la primera entrega va ser un èxit internacional, que va aconseguir 281 milions de dòlars de recaptació. La possibilitat que Paul Feig, el director de La boda de mi mejor amiga, dirigeixi el film podria donar un aire diferent a la saga, segons apunta el magazine New York.

stats