Cultura 07/04/2017

Carles Capdevila explica les ofertes que rep en la ruta des del metro fins a l'hospital

Avançament de l'entrevista d'Antoni Bassas a Carles Capdevila amb motiu de la publicació del llibre 'La vida que aprenc'

1 min

Antoni Bassas conversa amb Carles Capdevila, periodista i director fundador de l'ARA, sobre un dels seus articles publicats al diari. Capdevila explica com és la seva ruta des del metro fins a l'hospital de la Vall d'Hebron. "Els Testimonis de Jehovà, quan surts del metro, et diuen que llegeixis la Bíblia. T’intenten convertir. Hi ha gent que et ven loteria. Després et trobes totes les ONG en línia. Al final te'n trobes un, del qual jo sóc soci, que dona suport a la investigació a la Vall d’Hebron". Capdevila reflexiona que "els que anem a l’hospital estem fotuts, i tenim molts dubtes. En el fons, quan estàs malalt sempre et preguntes que per què tu. Si és perquè no t’has portat bé t’ofereixen Déu. Si has tingut mala sort, t’ofereixen loteria. I és absurd, perquè hi vas i el que t’interessa és l’analítica".

'La vida que aprenc' és el nou llibre de Carles Capdevila i el més personal. Capdevila retrata els temes que li són essencials i dedica els seus textos a la gent que més estima: educadors i infermeres vocacionals, voluntaris i optimistes pencaires. El llibre es podrà adquirir, amb l'ARA, del 13 al 16 d'abril.

stats