Salut

Per què Anne Hathaway porta cinc anys sense beure alcohol?

L'actriu assegura que deixar la beguda ha estat una de les fites de la seva vida

2 min
Anne Hathaway en una imatge promocional de 'La idea de tenerte'

BarcelonaL'actriu Anne Hathaway, de 41 anys, assegura que està en un dels millors moments de la seva vida. La intèrpret està en plena promoció de la pel·lícula La idea de tenerte (Amazon), en la qual dona vida a una mare de 40 anys que comença una relació amb el cantant de 24 anys del grup preferit de la seva filla, i en les entrevistes que ha concedit ha aprofitat per reflexionar sobre l'edat i algunes de les coses que ha après en els últims anys. Una de les revelacions que ha fet és que fa cinc anys que no beu una gota d'alcohol.

"Normalment, no parlo d'això, però fa cinc anys que soc abstèmia. Per a mi això és una fita. Tenir 40 anys és un autèntic regal", ha confessat en una entrevista amb el New York Times. No és la primera vegada que la guanyadora d'un Oscar per Els miserables reflexiona sobre la decisió d'abandonar l'alcohol. "No vaig deixar de beure perquè beure fos un problema, vaig deixar de beure perquè la meva forma de beure desemboca en ressaques i això sí que era un problema", va dir l'any 2019.

La protagonista d'El diable es vesteix de Prada fa deu anys que està casada amb el també actor i productor Adam Shulman, amb qui té dos fills, l'últim nascut el 2019. De fet, l'actriu ha explicat que els seus fills, de 8 i 4 anys, són un dels motius pels quals ha decidit prescindir de l'alcohol. "La meva última ressaca va durar cinc dies. Quan estigui en un moment de la meva vida en què hi hagi espai suficient per tenir una ressaca, tornaré a beure, però això no passarà fins que el meu fill hagi marxat de casa", va assegurar Hathaway al programa The Ellen DeGeneres Show quan encara només tenia un fill. L'actriu també va detallar que un dia va portar a escola el seu fill mentre tenia ressaca i que és una experiència de la qual es penedeix.

Sobre deixar enrere l'hàbit de consumir alcohol completament, Hathaway assegura que inicialment li va semblar que potser era una decisió massa extrema, però que finalment va recapacitar. "Si ets al·lèrgic a alguna cosa o tens una reacció anafilàctica a alguna cosa, no ho discuteixes. Així que vaig deixar de discutir-ho", reflexionava l'actriu, que assegura que la seva vida ha millorat des que va deixar l'alcohol. "Per a mi l'alcohol era combustible per entrar en bucles i obsessionar-me amb coses. I no m'agrada entrar en bucles", va afirmar.

stats