LITERATURA
Cultura 22/09/2011

Els poemes de Carles Duarte, cantats per Pere Vilanova

Aquest dijous, a les 21 h, el cantautor Pere Vilanova presenta a la Sala Llevant de la Biblioteca de Catalunya el llibre-disc 'Una magrana d'astres', en què musica tretze poemes de Carles Duarte

Redacció
1 min
Retrat del poeta Carles Duarte

BARCELONAUna magrana d’astres és un projecte encapçalat per Pere Vilanova, amb les il·lustracions de Sergi Solans i la producció musical de Pau Romero, en què ha fet música alguns poemes triats del poeta Carles Duarte i que aquest dijous es presenta a la Sala Llevant de la Biblioteca de Catalunya, a les 21 h. A Una magrana d’astres la poesia i la música s’han unit per donar forma a un espai imaginari propi que vol ser compartit per créixer i expandir-se dins les vostres ments i cors.

En el concert de presentació d’aquest dijous alguns dels músics que han participat en la gravació del disc com ara Climent Lanaspa i Raül Juan –a més del mateix productor Pau Romero– acompanyaran Pere Vilanova en la interpretació d’aquests poemes que han esdevingut cançons.

De l'edició del treball se n'encarrega Curbet edicions: en breu es posarà a la venda, en un format de llibre-disc amb els pròlegs del director del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, i la poeta Susanna Rafart.

stats