Cultura 04/02/2016

Mario Gas, Oriol Genís, Enric Casasses i Biel Mesquida, al segon Alcools de La Seca Espai Brossa

Ara
1 min
“He perdut  la por i m’he tornat un 
 Pocavergonya”

BarcelonaEl Festival de Poesia en Escena Alcools torna a La Seca. Del 16 de febrer al 3 de maig hi actuaran el director Mario Gas, que recitarà poetes catalans joves (23 de febrer); l'actor Oriol Genís, que inaugurarà el festival amb un tast de l'espectacle sobre el poeta Albert Balasch que s'estrenarà al pròxim Grec, i l'actriu Montse Guallar i l'escriptora Marta Pessarrodona, que llegiran el llibre de l'autora 'L'amor a Barcelona' (12 d'abril).

La programació també inclourà un concert de Bradien+Escoffet (1 de març), l'espectacle 'Com elles', de Mirea Vidal-Conte, Marc Romera i Odile Arqué (15 de març) i l'homenatge de Josep Pedrals i Enric Casasses a Ramon Llull: ' La cirera i la garrofa: Llullificar, Llullificable i Llullificatiu' (22 de març).

Els dos últims espectacles de l'Alcools seran una performance sobre Antonin Artaud amb Dorothee Hahn, Edgar Alemany i Gabriel Ventura (26 d'abril) i una lectura del poeta Biel Mesquida del seu llibre 'El bell país on els homes desitgen els homes'

stats