CINEMA
Cultura 11/11/2012

Centenars de fans de 'Crepuscle' acampen per assistir a la 'première' de l'última pel·lícula

Divendres s'estrena l'últim episodi de la saga protagonitzada per Robert Pattinson i Kristen Stewart. 'Albada. Part 2' espera recaptar més de 550 milions d'euros

Efe
1 min
'Albada. Part 2' de la saga Crepuscle

WashingtonCentenars de fanàtics de 'Crepuscle' acampen des de divendres fora del Teatre Nokia a Los Angeles (Califòrnia) per aconseguir entrades per a l'estrena de dilluns d''Albada. Part 2', l'última entrega de la popular saga. Ha costat 103 milions i esperen recaptar-ne més de 558, que és el que es va aconseguir amb 'Lluna nova' (2009). La saga de Stephenie Meyer, en versió llibre ha arribat a vendre 116 milions de còpies a tot el món.

La pel·lícula s'estrenarà divendres que ve, 16 de novembre, i inclou lleugeres modificacions del desenllaç respecte al llibre, encara que la seva autora, Stephenie Meyer, no considera que les variacions constitueixin un "final alternatiu", com s'ha especulat a internet.

Es preveu que Robert Pattinson i Kristen Stewart, la parella protagonista de 'Crepuscle', i altres membres de l'elenc, participin en la 'première' de dilluns. Summit Entertainment ha volgut aprofitar l'entusiasme dels fanàtics de 'Crepuscle' i alhora garantir-ne la seguretat. Per això, ha programat diversos esdeveniments per entretenir-los, incloent-hi concerts en viu, presentacions d'altres pel·lícules de la sèrie, aparicions d'alguns membres de l'elenc i sessions d'exercici físic al matí.

stats