TEATRE
Cultura 13/06/2011

El CDN presenta la temporada 2011-2012 en un vídeo de youtube

Flotats, Espert, Homar i Baró ens donen les primeres pistes d'una obra molt misteriosa que estarà en cartell després de l'estiu. Un projecte que, asseguren, "serà molt interessant"

Redacció
1 min

BarcelonaEl Centro Dramático Nacional (CDN) ha començat a fer bullir l'olla per a la propera temporada, l'última que comptarà amb Gerardo Vera al capdavant. Ha dissenyat un programa en què Josep Maria Flotats, Núria Espert, Amparo Baró, Gonzalo de Castro i Lluís Homar signaran el cartell d'espectacles inèdits que, de moment, encara són un misteri per a tots. Tan sols tenim les pistes d'un vídeo de youtube que el CDN ha començat a difondre a la xarxa per convocar una roda de premsa amb tots els ets i uts.

"No us explicaré de qui és l'obra, ni qui la dirigeix, ni qui hi actua –hi diu Flotats–. Potser la dirigeixo jo, potser la interpreto jo, potser l'he escrita jo... vés a saber!". Núria Espert també ens ha deixat amb la mel a la boca. En aquesta temporada serà "tan dolenta, tan dolenta, tan dolenta" que no sap si el públic l'hi perdonarà. "Però, què hi farem, és la meva professió", justifica rient. Baró, De Castro, Homar i el mateix Vera apareixen en l'espot anunciant-nos les delícies d'aquesta nova funció.

stats