Cultura 10/08/2012

Cesk Freixas: "Em sento representat per Teresa Forcades"

L'ARA entrevista Cesk Freixas, que acaba de treure el seu sisè disc i forma part d'una fornada de cantautors posats al dia però compromesos

Ferran Casas
1 min
Cesk Freixas: "Em sento representat per Teresa Forcades"

BarcelonaEl Cesk es passarà l'estiu fent bolos en revetlles, casals i festes majors. Ha fet realitat el somni de viure de la música sent molt conseqüent amb les seves idees. Acaba de publicar 'Tocats pel foc', un sentit homenatge a Manuel de Pedrolo i Quico Pi de la Serra. Feliu Ventura és el seu model i Ovidi Montllor el seu referent. En una conversa amb l'ARA, fa reflexions com les següents:

"Sempre hi ha hagut elits associades a la música popular fent de tap. Va passar amb el rock català dels 90. Potser caldria fer més ressò de la pluralitat de l'escena catalana"

"Ells [grups d'èxit com Manel, Mishima o Els amics de les arts] entenen la cultura com una forma d'oci, i és molt lícit. Des dels mitjans es recalca que el que està de moda és la quotidianitat, però la nostra també ho és! Ho són l'atur, els desnonaments, les retallades..."

"[Teresa Forcades] em representa. Igual que Arcadi Oliveras i Pau Llonch, el cantant d'At Versaris, a qui van detenir per la vaga"

Llegiu-ho a l'Ara Premium.

stats