Gent
Cultura 28/01/2011

Charlie Sheen, a rehabilitació

L'actor va passar la nit de dijous a l'hospital per recuperar-se d'una festa de 36 hores amb cocaïna i alcohol

Redacció
2 min
Charlie Sheen

Charlie Sheen ha ingressat a rehabilitació, la tercerca vegada en dotze mesos, després de passar la nit de dijous hospitalitzat per recuperar-se d'una festa de trenta-sis hores, en què les drogues i l'alcohol van ser protagonistes. Estava previst que l'actor de Dos hombres y medio reprengués el rodatge de la sèrie el proper dimarts, però Sheen, de 45 anys, ha decidit "ingressar voluntàriament en una clínica de rehabilitació", com ha comunicat el seu representant Stan Rosenfield.

La matinada de dijous, l'actor va ser traslladat inconscient i d'urgències al centre mèdic Cedars-Sinaí per uns forts dolors abdominals. Si bé algunes fonts afirmaven que es tractava d'una hèrnia de hiat, alguns testimonis han revelat a TMZ que, per a la festa del dia anterior, Sheen va encarregar una maleta plena de cocaïna i en va estar consumint durant hores, juntament amb alcohol. Amics de l'actor han explicat a People que Sheen "no té por de morir" i el que busca és "passar-s'ho bé".

El paper de Dos hombres y medio reporta a Charlie Sheen prop de 27,5 milions de dòlars l'any. És l'actor de televisió més ben pagat d'Estats Units i un dels de presència reiterada a les capçaleres de gent. El febrer de 2010 va entrar a rehabilitació "com a mesura preventiva", hi va tornar a l'agost per les suposades agressions a la seva dona i a l'octubre, la policia el va trobar begut i en companyia d'una estrella del porno en un hotel. Darrerament se l'ha vist en alguna festa a Las Vegas.

Segons informa EFE, aquesta és la segona vegada que la CBS interromp el rodatge de Dos hombres y medio, una de les sèries amb més audiència, pels excessos de Sheen. Nina Tasler, cap d'entreteniment de la cadena, ha explicat que estan "altament preocupats" per la vida personal de l'actor, malgrat que "sempre s'ha comportat molt professionalment" .

stats