Música
Cultura 18/02/2022

'Chicken teriyaki', el nou avançament de Rosalía que provoca acudits gastronòmics

Després de la polèmica sexual de 'Hentai', els fans han dubtat sobre què deia el nou tema

1 min
Rosalía a TikTok

BarcelonaDesprés de llançar el videoclip de Saoko, el primer tema del nou disc Motomami, que sortirà el 18 de març, Rosalía ha fet públic per Tik Tok un fragment d'un altre dels temes del disc, que es titularà Chicken teriyaki. La cançó ha aixecat tanta curiositat com escepticisme, com ja va passar amb l'avançament de Hentai, que va ser polèmic pel seu contingut sexual. Ara la lletra també té referències a la cultura japonesa, però en clau gastronòmica. "Pa' ti na' aquí chicken teriyaki", diu la tornada de la cançó.

L'avançament ha tingut milions de visites en poques hores, en una xarxa social que Rosalía està fent servir de canal promocional perquè hi té 15 milions de seguidors. "Tu gata quiere maki, la mia Kawasaki", continua el tema. "Quiero una cadena que me arruine todas las cuentas", diu, des del que sembla un jet privat.

Una de les primeres reaccions generalitzades ha estat no entendre què deia la lletra. I els fans, i ella mateixa, hi han respost amb un "Chica, ¿qué dices?", una expressió que fa servir a la cançó Saoko.

La carrera de la cantant catalana és escrutada al mil·límetre per la seva legió de fans i també pels mitjans. Amb aquest fragment de cançó n'hi ha hagut prou per sorprendre a tothom i per entusiasmar alguns seguidors, mentre que altres han criticat la deriva de la cantant d'El mal querer. La lletra també ha donat per a alguns acudits gastronòmics a les xarxes que caldrà veure si en aquesta ocasió respon, com va fer amb Hentai.

La cantant ha fet 'like' a aquest fan
stats