Cultura 03/12/2015

Un espectacle proposat per Lluís Llach obrirà el cicle de concerts al Born

Ara
1 min
01. Lluís Llach liderarà Junts pel Sí a Girona.02. Eduardo Reyes, de Súmate, número sis per Barcelona. 03. Germà Bel, número u per Tarragona.04. Jordi Amat, set per Barcelona.

BarcelonaLa segona temporada del cicle de concerts Born de cançons, que uneix música i vi, arrencarà el 15 de gener amb Lluís Llach, que serà l'amfitrió d'una vetllada en la qual es presentaran els poemes musicats finalistes del VIII Premi Miquel Martí i Pol amb les actuacions de Bikimel, Borja Penalba, Xavi Múrcia, Bertomeu i Judit Neddermann.

El guitarrista flamenc Jordi Guerrero, Guillem Roma i Amics, Carlos Belda i els Monstres of Rumbia, Marina Rosell, Pi de la Serra amb Joan Pau Cumellas i el guitarrista Amadeu Casas, la pianista Clara Peya, Sènior i el Cor Brutal, Mazoni, Showarma i els Falafels, Kitsch a la Cova -Kitsch + Món a la Cova-, Oques Grasses i Pascal Comelade són els altres noms del cartell.

Amb la direcció artística de la revista 'Enderrock' i el Taller de Músics, s'inclou aquest any un cicle musical per a nens, Bornet de Cançons. Macedònia, el duet electrònic barceloní The Pinker Tones, i l'espectacle Heavy per Xics són algunes de les propostes del cartell infantil.

stats