Cultura 15/02/2016

5 companyies atien el Cicló del Tantarantana

Ara
1 min
El Cicló, Cicle de Companyies Independents de Barcelona

BarcelonaEl Tantarantana acollirà la segona edició del Cicló, el Cicle de Companyies Independents de Barcelona en residència, que durarà del 2 de març al 27 de setembre. Les cinc companyies que hi participaran, comptaran amb espais d’assaig, producció executiva, acompanyament artístic, suport econòmic a la producció i recolzament per a gires.

Dos col·lectius repeteixen experiència. La Calòrica estrenarà 'El profeta' de l'1 al 26 de juny, una història sobre els visionaris i la seva fe. I la Cia Casa Real presentarà '17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme', del 27 d'abril al 22 de maig.

La Ignífuga obrirà el cicle, del 2 al 27 de març, amb l'espectacle 'Kohlhaas', una discussió festiva sobre la revolució. Dara estrenarà 'Mars Joan', una comèdia sobre un participant del 'reality show' del viatge a Mart, en cartell 30 de març al 24 d’abril. El Col·lectiu La Santa serà l'encarregat de finalitzar el certamen amb un espectacle encara en procés de creació, del 31 d'agost al 25 de setembre.

stats