Cinema
Cultura 08/01/2019

Els cinemes Verdi celebren una "jornada de portes obertes" amb entrades a 1 euro

J.A. Bayona, Isabel Coixet i Laura Borràs hi presentaran algunes de les projeccions

Ara
1 min
La façana dels cinemes Verdi. La supervivència de les sales està garantida per l’arribada d’un nou propietari, Adolfo Blanco.

BarcelonaEls Cinemes Verdi estan de celebració i aquest dijous faran una jornada de portes obertes amb entrades a 1 euro amb motiu del final de la primera fase de les reformes del cinema. Des de les 11.30 h fins les 22.30 h es projectaran pel·lícules tant de la cartellera com grans èxits dels més de 30 anys de vida de les sales del barri de Gràcia.

Algunes de les projeccions comptaran amb presentadors de renom: 'Un monstre em ve a veure' (18 h) serà presentada el seu director, J. A. Bayona, i Ángel Sala, director del Festival de Sitges. Bayona i Sala repetiran amb 'Pulp Ficiton' (21 h); Isabel Coixet també hi participarà amb un cinefòrum de 'La librería' (19 h), i Laura Borràs, consellera de Cultura, presentarà el 'Macbeth' protagonitzat per Michael Fassbender i Marion Cotillard, una tria que ha fet ella mateixa, experta en l'obra de Shakespeare.

La programació especial la completen 'El festín de Babette' (16 h), 'El gran dictador' (16:15 h) i la preestrena de 'Destroyer. Una mujer herida' (16:30 h), la nova pel·lícula de Karyn Kusama, per la qual Nicole Kidman va ser nominada al Globus d'Or. Les entrades a preu reduït podran comprar-se el 10 de gener a partir de les 11.30 h, excepte les dels col·loquis, que ja es poden aconseguir a la web del Verdi.

stats