Circ
Cultura 18/11/2013

El Circ Raluy torna a Barcelona amb un espectacle dedicat a l'home bala

'Boom' es pot veure al Port Vell de Barcelona fins el proper 9 de febrer

Ara
1 min
Raluy Home Bala

BarcelonaEl Circ Raluy torna a Barcelona amb 'Boom!', un espectacle que ret homenatge a Luís Raluy, creador del popular número de l'home bala i pare de l'actual director del circ.

Carlos Raluy ha explicat que han reconstruït a l'escenari un canó de principis del segle XX en memòria del clàssic número del pare Raluy: “Un número que ara ningú de nosaltres pot fer per la seva perillositat”, ha dit.

'Boom!', que es podrà veure fins al proper 9 de febrer al Port Vell de Barcelona, presenta un espectacle completament renovat en què, a part dels clàssics pallassos i escenes tradicionals, es presentaran una actuació de llum làser de Jean-Christophe Beaucham, les acrobàcies de les germanes Kimberley i Jullian o les contorsions dins de l'aigua del rus Akhmed Surkhatilov, que és capaç de resistir 14 minuts sota l'aigua.

"El Circo, amb 'Boom!', convida artistes internacionals de prestigi a formar part del a família”, ha explicat Carles Raluy.

El Circ Raluy ha aconseguit nombrosos èxits, entre ells, el Premi Nacional de Circ el 1996, el Premi Catalunya (1999), el Premi Max (1999) i la Creu de Sant Jordi (2006).

stats