CIRC
Cultura 27/03/2013

Cirque du Soleil prepara un espectacle inspirat en les muntanyes d'Andorra

'Scalada' és un encàrrec del govern andorrà que es podrà veure a Andorra la Vella a partir del 13 de juliol i tindrà 3.500 localitats gratuïtes en cada funció

Efe / Ara
1 min

Barcelona'Scalada' és el nou espectacle del Cirque du Soleil, inspirat en les muntanyes i el pas de les estacions d'Andorra la Vella, un encàrrec del govern d'Andorra que s'estrenarà al mateix país el 13 de juliol i continuarà quatre caps de setmana consecutius fins al 3 d'agost.

'Scalada' serà la primera obra de Cirque du Soleil que es podrà veure a Andorra, un muntatge "fet a mida", que es representarà en un envelat al Parc Central d'Andorra la Vella amb una capacitat per a 5.000 persones, 3.500 de les quals estaran dretes i no pagaran entrada. Els 1.500 espectadors que estaran asseguts pagaran un preu no superior als 15 euros, ja que el Govern d'Andorra i Andorra Turisme subvencionen part del cost.

'Scalada' tindrà una hora de durada i comptarà amb una trentena d'artistes que combinaran disciplines com el teatre, la dansa, la música i el circ acrobàtic. El creador de l'espectacle, Bastien Alexandre, ha assegurat que 'Scalada' manté l'inconfusible estil que ha fet famosa a la companyia circense canadenca, però el contingut ha estat dissenyat "especialment per a l'ocasió". Yasmine Khalil, directora de la Divisió d'Esdeveniments del Cirque du Soleil ha declarat que "aquest esdeveniment no s'assemblarà gens als altres 18 espectacles que actualment tenim en cartellera arreu del món".

stats