Cultura 05/12/2018

El còmic Kevin Hart presentarà els Oscars

En 91 anys d'història només tres afroamericans han presentat la gala

Ara
1 min
El còmic Kevin Hart

BarcelonaL'actor i comediant Kevin Hart serà l'encarregat de conduir la 91a cerimònia dels premis Oscar de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques, que se celebrarà el 24 de febrer del 2019 al Dolby Theatre de Hollywood.

"Estic feliç d'anunciar que finalment ha arribat el dia i presentaré els Oscars", ha anunciat Hart a Instagram. "Estic impressionat perquè és un somni que fa temps que volia eliminar de la llista", ha dit.

En un missatge a Twitter també ha celebrat que durant molts anys li preguntaven si algun dia presentaria els Oscars, i la seva resposta sempre era la mateixa: "Seria l'oportunitat de la meva vida, però arribarà quan hagi d'arribar".

L'intèrpret, conegut per haver protagonitzat títols com 'Escuela para fracasados' i 'Jumanji: Bienvenidos a la jungla' promet que s'encarregarà que la seva edició sigui "molt especial".

En els 91 anys d'història de l'Acadèmia, Hart és un dels pocs afroamericans escollits per presentar la gala dels Oscars. Només Chris Rock, Woopi Goldberg i Richard Pryor han tingut aquest honor.

stats