PUBLICACIÓ
Cultura 17/06/2012

El còmic del PopArb, diumenge que ve gratis amb l'ARA

El PopArb es convertirà en un còmic. Autors novells i consolidats traduiran en vinyetes les cançons dels grups que tocaran al festival de música independent. L'ARA regalarà el còmic diumenge que ve i sortejarà tres abonaments.

Ara
1 min
Portada del còmic del PopArb que es podrà aconseguir amb l'ARA.

BARCELONAEl festival PopArb, que se celebra a Arbúcies (la Selva) a finals de juny -enguany els dies 29 i 30- ha sigut en els últims vuit anys el pal de paller on s'ha anat apilant la millor música independent feta a Catalunya i ha contribuït a fer possible el seu èxit i ressò. Aquest any abocaran la mateixa filosofia al còmic: el PopArb ha encarregat a vuit talents de la il·lustració feta a Catalunya que posin imatges a vuit cançons que sonaran en l'edició d'aquest any del festival, en què els caps de cartell són Love of Lesbian, Sidonie, Very Pomelo, Mishima i Quimi Portet.

Els autors escollits tenen tots relació amb la música. Lluís Terradellas s'ha ocupat de fer-ne la introducció, amb dos personatges que expliquen el festival: hi apareix la convivència entre els artistes, la premsa, el públic i la relació amb la gent del poble. Els altres dibuixants que il·lustraran les peripècies de les cançons són Juanjo Sáez, Lyona, Fermín Solís, Clara-Tanit Arqué, Alexis Nolla, Sergi Puyol, Javi Royo i Roger Peláez.

El còmic es distribuirà diumenge que ve, 24 de juny, gratuïtament i en exclusiva amb el diari ARA.

Abonaments a concurs

Seguint la màxima que al pot petit hi ha la bona confitura, el festival es manté fidel als reduïts espais on es va originar el PopArb. Els abonaments d'aquest any ja estan exhaurits, però els lectors de l'ARA i fans del PopArb podran aconseguir tres abonaments dobles al concurs que estarà actiu a les xarxes socials de l'ARA a partir de demà.

stats