Cinema
Cultura 09/01/2013

La conclusió de la saga 'Crepuscle': la pitjor pel·lícula de l'any?

El final de la sèrie vampírica aconsegueix 11 nominacions dels Razzie, que premien les produccions més nefastes de Hollywood

Ara
1 min
Kristen Stewart  i Robert Pattinson

Barcelona'La saga Crepuscle: albada (Part 2)' podria proclamar-se el 23 de febrer –la nit d'abans dels Oscars– la pitjor pel·lícula de l'any. Aquest dubtós honor es concedeix anualment durant la gala dels premis Razzie, que premien les produccions més nefastes i rotundament dolentes de la indústria del cinema.

La conclusió de la saga Crepuscle acumula 11 nominacions dels Razzies, que n'inclouen algunes de les més importants: pitjor pel·lícula, director (Bill Condon), guió, actor (Robert Pattinson), actriu (Kristen Stewart), actor secundari (Taylor Lautner) i actriu secundària (Ashley Greene). Stewart, per cert, està nominada per l'adaptació de la novel·la de Stephanie Meyer i per 'Blancaneu i la llegenda del caçador', versió del conte dels germans Grimm.

Episodis anteriors de la saga 'Crepuscle' havien estat nominats en edicions prèvies dels Razzies, però mai havien arreplegat tantes candidatures. Segons el fundador dels Razzies, John Wilson, és un cas semblant al d''El retorn del rei', l'episodi final de la saga 'El senyor dels anells', l'únic film de la sèrie que els Oscars van premiar amb abundància. "És l'analogia que pretenem –ha confirmat Wilson–. És la nostra última oportunitat per donar un Razzie a ¡Crepuscle' i no la podem desaprofitar".

Altres títols nominats als Razzies són el film d'acció naval 'Battleship', la comèdia d'Adam Sandler 'That's my boy' i la comèdia d'Eddie Murphy 'A thousand words'.

stats