LLIBRES
Cultura 06/04/2019

El contes per reflexionar sobre dels drets civils, amb l’ARA

'Contes per ser lliures. 11 relats pels drets civil' és un projecte inspirat en el Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics, signat per l’Assemblea General de les Nacions Unides

Ara
1 min
El contes per reflexionar sobre dels drets civils, amb l’ARA

BarcelonaEls familiars dels presos polítics i els exiliats, reunits en l’Associació Catalana pels Drets Civils, han organitzat xerrades arreu del territori per reflexionar sobre les bases que regeixen la nostra convivència i democràcia. També van voler fer un llibre col·lectiu sobre aquest tema, Contes per ser lliures. 11 relats pels drets civil. El projecte està inspirat en el Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics, signat per l’Assemblea General de les Nacions Unides, i hi participen 11 autors i 11 i il·lustradors. Per la banda dels escriptors hi ha Marc Artigau, Jaume Cabré, Jordi Cuixart, Òscar Dalmau, Joan Dausà, Ferran Latorre, Lluís Llach, Empar Moliner, Bel Olid, Ada Parellada i Laia Servera. Pel que fa als il·lustradors, hi ha Pilarín Bayés, Ignasi Blanch, Jordi Calvís, Mercè Canals, Anna Clariana, Mercè Galí, Raquel Gu, Cristina Losantos, Oriol Malet, Romina Martí i Jordi Vila. Per adquirir-lo amb l’ARA per 15 euros, s’ha portar al quiosc el cupó que hi ha a la contraportada des d’avui fins al 28 d’abril.

L’humor, la fantasia i l’esperança del llibre són per a tots els públics: “En un moment de transformació social, cal no oblidar els drets garantits i generar diàleg per parlar-ne amb els més petits”, afirmen. Tots els beneficis obtinguts per la venda són per a les famílies de l’Associació Catalana pels Drets Civils.

Com pots aconseguir la promoció al quiosc?

Per adquirir la promoció hauràs de presentar al quiosc el cupó* situat a la part inferior de la contraportada del diari, disponible només els dies de venda.

(*) Si ets subscriptor digital et podràs descarregar el cupó a l’Espai del Subscriptor.

stats