Literatura
Cultura 21/07/2015

'Controlaré els teus somnis', de John Verdon, es publicarà en català

La història juvenil 'El curioso mundo de Calpurnia Tate', el 'thriller' 'Un juego para toda la familia' i la biografia de Zlatan Ibrahimovic seran altres novetats de Roca Editorial per a la tardor

Acn/ara
1 min
Verdon ha escrit les tres novel·les protagonitzades per David Gurney, un policia retirat en un entorn rural al nord de l'estat de Nova York.

BarcelonaRoca Editorial publicarà en català la nova novel·la de John Verdon, 'Controlaré els teus somnis', que arribarà a les llibreries catalanes el 22 d'octubre del 2016. La novel·la de l'autor de 'Sé el que estàs pensant' és un 'thriller' amb un "ritme trepidant i enigmàtic", segons la directora de l'editorial, Carol Perís, que troba en la nova novel·la de Verdon "un punt similar a 'El resplendor' o 'Twin Peaks' per l'aïllament dels personatges i el joc psicològic".

Abans de la publicació de 'Controlaré els teus somnis', Roca publicarà el 3 de setembre del 2016 la novel·la juvenil de Jacqueline Kelly 'El curioso mundo de Calpurnia Tate', la continuació de 'L'evolució de la Calpurnia Tate'. Una altre de les publicacions que s'esperen desprès d'estiu és el 'thriller' de l'escriptora anglesa Sophie Hannah 'Un juego para toda la familia', una novel·la psicològica protagonitzada per una mare que rep amenaces telefòniques i ha de protegir la seva família. "El personatge femení és molt potent i està molt ben construït", assenyala la directora editorial de Roca Editorial.

En l'àmbit esportiu destaca el llançament de 'Soy Zlatan Ibrahimovic', la biografia del futbolista suec exjugador del Barça escrita per David Lagercrantz, autor de la quarta entrega de la sèrie 'Millenium' de Larsson. La biografia, que ja ha estat publicada en més de 20 països i ha venut prop de 500.000 exemplars en menys de dos mesos, serà publicada per l'editorial Córner –del mateix grup empresarial– el 10 de setembre del 2016. Perís ha indicat que més que una biografia "és un llibre literari" que a més "trenca fronteres".

stats