Música
Cultura 10/02/2012

Damon Albarn i Flea treuen nou disc amb el grup Rocket Juice and the Moon

El primer treball de la banda funk del líder de Blur i el baix de Red Hot Chili Peppers sortirà a finals de març

Efe
1 min
Caràtula de 'Rocket Juice And The Moon'

BarcelonaEl nou grup de funk Rocket Juice and the Moon, format per Damon Albarn (líder de Blur i Gorillaz), Michael Peter Balzary (baix de Red Hot Chili Peppers, àlies Flea) i el bateria Tony Allen, publicaran a finals de març el primer disc de Rocket Juice and the Moon.

L'àlbum es publicarà al Regne Unit el proper 26 de març i comptarà amb les col·laboracions d'Erykah Badu, el cantant de Mali Fatoumata Diawara i el raper ghanès M.anifest. A més del premi honorífic que Blur rebrà el 21 de febrer als premis Brit, Damon Albarn ha estat notícia recentment per la cançó 'DoYaThing', que ha gravat amb James Murphy (exmembre de LCD Soundsystem) i Andre 300 (d'Outkast) i diu que es distribuirà de manera gratuïta amb una marca de sabates.

Rocket Juice and the Moon és un projecte que va començar el 2008, quan l'artista Damon Albarn va coincidir amb Flea en un vol a Lagos (Nigèria). A finals del 2010, el cantant va revelar que tenia tres quartes parts del disc gravades, un procés que s'ha realitzat íntegrament al seu estudi de Londres.

stats