Cultura 23/12/2018

Exposicions al metro que denuncien el racisme

2 min
Districtes i més...

INTERVENCIONS AL METRO QUE REFLEXIONEN SOBRE LA MIGRACIÓ I EL RACISME

El metro és un dels grans espais de convivència de la ciutat multicultural que és Barcelona. Fins al 6 de febrer nombroses estacions de metro acullen la proposta Umbral, en la qual una dotzena d’artistes fan intervencions artístiques amb la intenció de propiciar la reflexió al voltant del fenomen de la migració i el racisme. Umbral s’emmarca dins la conferència internacional United cities for rights.

+ Detalls

UMBRAL

Diverses estacions de metro

Fins al 6 de febrer del 2019

LA PLAÇA CATALUNYA S’OMPLE D’ACTIVITATS DE NADAL

Espectacles per a tots els públics, jocs i activitats d’experimentació, esports (futbolí, ping-pong, cistelles de bàsquet, dards, escacs, cordes de saltar, circuit de patinets funny roller, circuit de bicicletes...) i moltes més propostes formen l’àmplia programació de les activitats de Nadal a la plaça Catalunya. En aquest espai cèntric de la ciutat de Barcelona també s’hi celebra la Fira de Consum Responsable.

+ Detalls

NADAL A LA PLAÇA CATALUNYA

Fins al 4 de gener del 2019

DIVERSIÓ, ESPORTS I PROFESSIONS PER JUGAR A SER GRAN: LA CIUTAT DELS SOMNIS

120 activitats per a nens i nenes de 0 a 12 anys i els seus acompanyants integren l’àmplia programació de La Ciutat dels Somnis, que té lloc del 27 al 31 de desembre. D’entre les activitats d’aquest esdeveniment, que pren el relleu al tradicional Festival de la Infància, cal destacar les de diversió, les esportives i les dedicades a professions: es podrà jugar a ser infermer, cuiner, mecànic o periodista, entre un centenar d’oficis.

+ Detalls

LA CIUTAT DELS SOMNIS

Del 27 al 31 de desembre

Recinte Montjuïc Fira de Barcelona

Sants-Montjuïc

SANT PAU S’IL·LUMINA PER NADAL

La façana del recinte modernista de Sant Pau pren vida aquests dies amb la projecció de La llum de Sant Pau, un espectacle gratuït ple de color i música que evoca el solstici d’hivern. El mapping es podrà veure els dies 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30 i 31 de desembre i 1, 5 i 6 de gener en diferents projeccions cada mitja hora, entre les 18 i les 22.30 h. A més, aquests dies hi ha concerts i visites familiars.

+ Detalls

SANT PAU FA NADAL

Fins al 6 de gener

Recinte modernista de Sant Pau

Horta-Guinardó

NADAL ESPORTIU A L'EIXAMPLE

El Complex Esportiu Municipal Fort Pienc i les pistes del Parc de Joan Miró acullen els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre un munt d’activitats esportives per a infants de fins a 16 anys.

+ Detalls

NADAL ESPORTIU

27, 28, 29 i 30 de desembre

11-14 h.

Complex Esportiu Municipal Fort Pienc i Pistes del Parc de Joan Miró

Eixample

stats