Cinema
Cultura 07/11/2014

Espectacular tràiler final d''El Hobbit: La batalla de los cinco ejércitos'

Dos minuts i mig deixen entreveure l'èpica amb elfs, orcs i wargs a la pel·lícula dirigida Peter Jackson basada en l'última part del llibre de J. R. R. Tolkien

Europa Press
1 min

Madrid"Prepara't pel moment decisiu a la llegenda de la Terra Mitjana". Així és com es presenta el tràiler final d''El Hobbit: La batalla de los cinco ejércitos', dirigida per Peter Jackson, l'última pel·lícula de la trilogia. En total, són dos minuts i mig que deixen entreveure l'espectacular èpica amb milers d'elfs, orcs, nans, wargs, mags, àguiles i dracs. El film, que es basa en la part final del llibre de J. R. R. Tolkien, se centrarà en l'enfrontament final amb el gran drac Smaug i en la batalla a les Lindes d'Erebor, la Muntanya Solitària.

El film es podrà veure el 17 de desembre als cinemes, on els fans de la trilogia podran tornar a veure a la gran pantalla a Bilbo (Martin Freeman), Gandalf (Sir Ian McKellen), Bard (Luke Evans), Thorin Escut-de-Roure (Richard Armitage), Galàdriel (Cate Blanchet), Légolas (Orlando Bloom) Tauriel (Evangeline Lilly) i amb el Rei dels Elfs (Lee Pace).

stats