Música
Cultura 05/04/2013

Elton John obrirà el Festival de Cap Roig

La tretzena edició del festival de Calella de Palafrugell se celebrarà del 20 de juliol al 16 d'agost i es tancarà amb l'actuació d'Enrique Iglesias

Ara
1 min

BarcelonaEl festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell s'inaugurarà el 20 de juliol amb el concert del músic britànic Elton John, sol amb el piano. La clausura la protagonitzarà Enrique Iglesias el 16 d'agost.

La tretzena edició del festival oferirà disset nits de concert, amb artistes com Mark Knopfler, Keane, Diana Krall, Katie Melua, Pablo Alborán, Fito & Fitipaldis, Melendi i el supervendes malagueny Pablo Alborán, entre altres. Pel que fa a la presència catalana, el cartell inclou les actuacions de Manel, Gossos i Blaumut. També passaran pels jardins de Cap Roig els Antònia Font, amb un espectacle titulat 'Jazz entre amics', en què participaran diversos convidats com ara Quimi Portet i, possiblement, Albert Pla, tot i que encara no està confirmada la naturalesa d'aquestes col·laboracions ni els noms que s'hi afegiran.

Per primera vegada, el festival programarà un espectacle infantil: 'Super3 en concert'. També hi haurà un concert solidari de la soprano Ainhoa Arteta i el baríton Juan José Rodríguez, i una part de la recaptació es destinarà a l'adquisició d'una ambulància medicalitzada que es posarà a disposició de l'Ajuntament de Palafrugell.

El pressupost del festival per al 2013 és de 2,2 milions d'euros, uns 700.000 euros menys que l'any passat. L'organització ha decidit no repercutir l'augment de l'IVA en les entrades.

stats