Cinema
Cultura 14/04/2014

'Els jocs de la fam: en flames', millor pel·lícula als MTV Movie Awards

La pel·lícula també s'emporta els premis a la millor actriu (Jennifer Lawrence) i al millor actor (Josh Hutcherson)

Efe
1 min

Los Ángeles'Els jocs de la fam: en flames' ha guanyat el premi a la millor pel·lícula a la gala dels MTV Movie Awards, cerimònia en què els guanyadors s'elegeixen per votació popular. A més, també s'emporta els premis a la millor actriu (Jennifer Lawrence) i al millor actor (Josh Hutcherson).

El film competia, en la categoria de millor pel·lícula, amb '12 anys d'esclavitud', 'La gran estafa americana', 'El llop de Wall Street' i 'El Hobbit: La desolació de Smaug'.

La cerimònia, que va ser presentada per Conan O'Brien, es distingeix per la peculiaritat de les categories que presenta: Zac Efron va guanyar el trofeu a la 'millor interpretació sense samarreta' i Mila Kunis, el premi a 'la millor vilana' per la pel·lícula 'Oz, un món de fantasia'. Orlando Bloom i Evangeline Lilly es van emportar el reconeixement a 'la millor baralla' pels seus enfrontaments contra els orcs a 'El Hobbit: La desolació de Smaug'.

'El millor petó' va ser el que es fan Emma Roberts, Jennifer Aniston i Will Poulter a 'Som els Miller', i 'la millor transformació', la de Jared Leto a 'Dallas Buyers Club'.

Per últim, el 'moment més estrany' va ser per a Leonardo DiCaprio, per l'escena en la qual el seu personatge pateix les conseqüències de les drogues a 'El llop de Wall Street'.

stats