Cultura 17/07/2017

Jane Fonda i Robert Redford, guardonats amb el Lleó d'Or de la Mostra de Venècia

Els actors protagonitzen 'Our souls at night', una producció de Netflix que es podrà veure durant el festival

Ara
1 min
Jane Fonda i Robert Redford al film 'Our souls at night'

BarcelonaL'actriu Jane Fonda i l'actor i director Robert Redford rebran el Lleó d'Or a la pròxima Mostra de Venècia, segons han anunciat avui els organitzadors. L'entrega del guardó tindrà lloc el divendres 1 de setembre al Palau del Cinema del Lido de Venècia, just abans de la projecció de la pel·lícula 'Our souls at night', produïda per Netflix i protagonitzada pels guardonats.

El director de la mostra, Alberto Barbera, ha descrit Fonda com "una de les grans protagonistes de l'escena cinematogràfica internacional" i ha dit que "ha demostrat una incessant capacitat per reinventar-se". També ha destacat la seva vessant com a activista social i política, escriptora i icona feminista. Sobre Redford, el director de la mostra ha dit que és "un narrador excepcional" i també "un actor instintiu i alhora reflexiu, dotat d'una escrupulosa atenció pels detalls".

'Our souls at night', que serà distribuïda per Netflix aquest any, explica la història de la viuda Addie Moore (Jane Fonda) i el seu veí Louis Waters (Robert Redford). El 74è Festival Internacional de Cinema de Venècia tindrà lloc del 30 d'agost al 9 de setembre.

stats