Jordi Oriol guanya el Torneig de Dramatúrgia de Temporada Alta amb 'Muda muda'

El finalista Paco Mir ha sigut amb la comèdia familiar 'I deien que plouria'

Jordi Oriol ha sigut el guanyador del Torneig de Dramatúrgia de Temporada Alta amb una obra sobre les transformacions que pateixen les persones durant l'adolescència, amb un còmic gir licàntrop final. Paco Mir ha quedat finalista amb 'I deien que plouria', una comèdia familiar amb una mare que li descobreix un passat sorprenent a la filla, que té a veure amb els llits de Miles Davis, Luis Roldan i Mick Jagger. Julio Manrique i Míriam Iscla han llegit el text d'Oriol. Mercè Comas i Àurea Márquez han sigut les protagonistes del text de Paco Mir.

El combat, que aquest any ha coordinat la dramaturga exconcursant Cristina Clemente, va començar la primera eliminatòria el 7 d'octubre. Durant sis duels s'han enfrontat Marc Crehuet, Jordi Casanovas, Mercè Sàrrias, Marc Artigau, Carol López i Marc Rosich, a més dels dos finalistes. El premi per al guanyador és un sopar a El Celler de Can Roca i per als finalistes són un cistell de bolets i un cistell d'embotits.

Més continguts de

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar