Cultura 19/11/2014

Els primers anys de Guns n' Roses, portats al cinema

Marc Canter és l'encarregat d'adaptar al cinema els orígens de la banda nord-americana, recollits a la biografia 'Reckless Road'

Europa Press
1 min

MadridEls orígens de la mítica banda Guns n' Roses salten a la gran pantalla. La història dels inicis de la banda hardrock s'adaptarà cinematogràficament. El film s'inspira en 'Reckless Road' (2008), la biografia autoritzada escrita per Marc Canter. El mateix Canter és qui està adaptant el llibre al guió de la futura pel·lícula, tot i que de moment es desconeixen detalls dels productors, estudis i director, segons informa el diari britànic 'The Guardian'.

"La gent amb qui estic treballant són els millors per a aquest projecte. La pel·lícula serà un èxit i aconseguirà moltíssims nous fans per la banda i vendré molts discs", diu Canter. Tot i això, Canter encara no té el vistiplau explícit d'Axl Rose, únic membre fundador del grup, però està convençut que estarà content amb el resultat. Canter assegura que el film podrà aclarir històries internes de la banda nord-americana.

stats