Cinema
Cultura 23/02/2012

Hollywood no vol que Sacha Baron Cohen aparegui als Oscars vestit de dictador

L'actor britànic podria aprofitar la cerimònia per promocionar la seva última pel·lícula, on interpreta el paper d'un extravagant líder totalitari

Efe
1 min

BarcelonaL'Acadèmia de Hollywood té pànic a una nova excentricitat de l'actor britànic Sacha Baron Cohen, i no vol que aparegui a la gala d'entrega dels Oscars vestit com el personatge de la seva pròxima pel·lícula, 'El dictador'.

Un portaveu de l'Acadèmia va explicar ahir a 'The Hollywood Reporter' que no s'ha prohibit l'entrada de Baron Cohen al Hollywood & Highland Center, on aquest diumenge se celebrarà la gala, encara que va advertir que no seria benvingut. "No hem prohibit la seva assistència. Estem esperant a veure què fa", va assenyalar el portaveu. Segons la publicació, Baron Cohen estava planejant arribar a la gala vestit com el personatge del seu últim treball, un líder totalitari que vol impedir que la democràcia arribi al seu país.

Davant aquesta possibilitat, l'Acadèmia va demanar als representants de Baron Cohen i als estudis Paramount (productors de la pel·lícula) que expliquessin exactament què pretén fer l'actor als Oscars, però no havien rebut cap resposta.

L'actor ja ha fet en altres ocasions actes de promoció de les seves pel·lícules en esdeveniments de l'estil dels Oscars, com va ser el cas del Festival de Cinema de Toronto del 2006, al qual va arribar vestit com Borat, el personatge del film que estrenava.

'El dictador', dirigida per Larry Charles, està inspirada en l'obra 'Zabibah and the King', sobre un dictador àrab, i compta en el seu repartiment amb Megan Fox i Ben Kingsley.

stats