Literatura
Cultura 19/11/2014

'Incís', nova col·lecció de narrativa breu d'Edicions de 1984

L'editorial vol oferir tot tipus de llibres curts i obres mestres de poques pàgines. Els primers títols són de Kenzaburô Ôe i Claudio Magris

Ara
1 min

BarcelonaUtilitzant la inspiració del disseny de les seves primeres portades a la col·lecció 'Temps maleïts', Edicions de 1984 crea una nova col·lecció que porta per nom 'Incís'. El seu catàleg es conformarà per tot tipus de llibres curts i obres mestres breus d'autors reconeguts, de diferents estils. L'editorial obre aquesta col·lecció amb dos títols: 'La presa', de Kenzaburô Ôe, i 'Il·lacions al voltant d'un sabre', de Claudio Magris.

L'editorial ja va publicar al 2012 'Una qüestió personal' d'Ôe, guanyador del premi Nobel de Literatura el 1994. A 'La presa', l'escriptor reflexiona sobre les conseqüències de la guerra reflectides en un petit poble del Japó. Amb un total de sis títols publicats a Edicions de 1984, a 'Il·lacions al voltant d'un sabre' Claudio Magris transporta la figura del general Krasnov i la història dels cosacs a les pàgines de 'Il·lacions al voltant d'un sabre', una recerca d'una pàtria utòpica amb la invasió de la zona de Càrnia.

stats