Cultura 13/02/2019

Jesús convertit en 'homeless' davant d'una església de Ciutat Vella

L'escultura de Timothy Schmalz s'instal·la davant de l'església de Santa Anna, que acull persones sense llar

Efe
1 min
Jesús convertit en 'homeless' davant d'una església de Ciutat Vella

BarcelonaL'escultura de Jesús dormint en un banc, titulada 'Jesus homeless', obra de l'escultor canadenc Timothy Schmalz, ha sigut instal·lada a l'entrada de l'església de Santa Anna del barri Gòtic de Barcelona, que acull habitualment persones sense llar.

La inauguració de l'escultura que representa Jesús com una persona sense llar sobre un banc de carrer se celebrarà dilluns que ve amb l'assistència del Pare Ángel, fundador de Missatgers de la Pau i rector de l'església de San Antón de Madrid, i els responsables de l'Hospital de Campanya Santa Anna.

Jesús convertit en 'homeless' davant d'una església de Ciutat Vella

L'escultor, canadenc i devot catòlic, ja ha instal·lat aquesta escultura en diferents ciutats del món, més d'un centenar. La primera va ser a Toronto el 2013, però també n'hi ha una desena als Estats Units, a Dublín, a Roma, en diverses ciutats d'Anglaterra i també a l'Almudena de Madrid.

La parròquia de Santa Anna s'ha convertit en un 'hospital de campanya' que acull persones que no tenen llar i que els dona aixopluc durant el dia, després que l'hivern passat també obrís a les nits per acollir les persones sense sostre de la ciutat, en una experiència que van impulsar el rector Peio Sánchez i la monja Viqui Molins.

stats