Literatura
Cultura 02/05/2018

Joan Miquel Oliver publicarà una nova novel·la el 16 de maig

'Alexandra Schneixer und ihr Casiotone' conté personatges reals com el mateix autor i Albert Pinya

Ara
1 min
Joan Miquel Oliver traurà una nova novel·la el 16 de maig

BarcelonaL'Altra Editorial publicarà el 16 de maig la nova novel·la de Joan Miquel Oliver 'Alexandra Schneider und ihr Casiotone', "basada en fets reals", segons l'autor. La novel·la explica que els alienígenes han envaït la Terra i tothom ha desaparegut. Només Alexandra Schneider, Albert Pinya i Joan Miquel Oliver han sobreviscut a la catàstrofe.

L'autor "explica" la seva experiència en una invasió extraterrestre "de debò", allunyada dels tòpics cinematogràfics, sense guió i sense sentit, sense herois i sense èpica, amb petites dosis d'aventura i humor. Tots els personatges són reals i l'autor afirma amb contundència que la història està basada "en fets reals, fins al més petit detall de casa escena".

Joan Miquel Oliver és músic i escriptor. Va ser membre fundador, guitarrista, compositor, lletrista i principal productor del grup Antònia Font. Abans d''Alexandra Schneider und ihr Casiotone' ha publicat 'Odissea trenta mil', 'El misteri de l'amor', 'Un quilo d'invisible' i 'Setembre, octubre i novembre'.

stats