Publicitat
Publicitat

Cinema

La mostra és "una finestra al món per descobrir una autèntica icona"

Les joies de Liz Taylor s'exhibiran abans de ser subhastades

L'exposició amb les pertinences de l'actriu de Hollywood es podrà veure fins al desembre en ciutats com Londres, París, Moscou o Dubai

Les joies, complements, peces d'alta costura, obres d'art i records de Liz Taylor se subhastaran a Christie's el mes de desembre. Abans, els fans de l'actriu de Hollywood podran descobrir-les en una exposició itinerant.

La mostra començarà al setembre i es podrà veure a Moscou, Londres, Dubai, Gènova, París, Hong Kong i Los Angeles abans d'establir-se a Nova York. El Rockefeller Centre acollirà l'exposició temporal fins que se celebri la subhasta, pels volts de Nadal.

Marc Porter, president de Christie's a Amèrica, ha explicat que l'exposició ofereix "una finestra al món d'una autèntica icona, una dona excepcional que va ser estrella internacional, estrella de la moda, mare, empresària i generosa a nivell humanitari". "La col·lecció dels béns més preuats ens aproparà a l'essència i l'esperit únic d'Elizabeth Taylor i promet inspirar admiració, alegria i pura meravella a tots els que vinguin a veure-la", ha afegit.

Els beneficis de l'exposició es destinaran a la fundació per la lluita contra la sida que porta el nom de l'actriu. Taylor va morir al març als 79 anys i s'estima que llavors la seva fortuna era d'un bilió de dòlars. La col·lecció de joies estava valorada en 150 milions de dòlars el 2002 i una de les peces més destacades era la perla Peregrina, un regal de Richard Burton en el seu primer matrimoni, com apunta The Guardian.Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT