Publicitat
Publicitat

FESTA MAJOR

Els imprescindibles de la Mercè de diumenge

Traca final de la festa major de Barcelona en un dia assolellat

1. Diada castellera de colles convidades: 12 h, plaça de Sant Jaume

Després que la pluja obligués a suspendre ahir la jornada dedicada a les colles locals, la d'avui serà l'única oportunitat de veure castells aquesta Mercè.

2. Banda Municipal de Barcelona: 12 h, plaça de la Mercè

Dirigida per Juan Miguel Romero, la Banda oferirà un programa ben popular i de festa major amb versions d'èxits de Frank Sinatra, The beatles, ABBA, Stevie Wornder, Elton John i Glenn Miler.

3. Homenatge a l'Orfeó Català: 19.30 h, plaça Catalunya

La veterana coral celebra el 120è aniversari en el marc de la Mostra d'Associacions, a la plaça Catalunya, amb un concert. El repertori inclourà Ovos omnes, de Pau Casals; l'Empordà, d'Enric Morera, i les populars El cant de la senyera i L'hereu Riera, entre d'altres.

4. Correfoc: 20.30 h, Via Laietana

La festa del foc celebra el 25è aniversari de la Coordinadora de Colles de Diables de barcelona i té com a novetat que la Porta de l'Infern, que marca l'inici del correfoc, s'instal·larà per primer cop a tota l'amplada de la Via Laietana.

5. Piromusical: 22 h, avinguda de la Reina Maria Cristina

Explosiu comiat de La Mercè amb 2.600 quilos de material pirotènic i fins i a 11.000 explosions, tot plegat coordinat amb la música. El fil musical el formaran versions de diversos estils de cançons ben conegudes per tothom.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT