Música
Cultura 10/07/2017

L'ARA estrena el nou videoclip d'Anaïs Vila

La cançó 'Em perdo' és un avançament del disc 'Fosc, cançons per veure-hi clar'

Ara
2 min

BarcelonaLa dissenyadora Júlia Sala signa l'animació de la cançó 'Em perdo', una de les peces que formarà part del segon disc d'Anaïs Vila, 'Fosc, cançons per veure-hi clar'. La cantautora de Santpedor presentarà l'àlbum al Teatre Kursaal de Manresa al setembre, on ja va estrenar fa dos anys i mig 'Entre els dits' (Temps Record, 2015).

Anaïs Vila acaba de tornar a Catalunya després de viure i estudiar a Liverpool, concretament a la LIPA, l’escola de música i arts fundada per Paul McCartney. Abans d’entrar a l’estudi a gravar el que serà el seu segon treball discogràfic, avança un tema en acústic al costat de la pianista i compositora Clara Peya.

'Fosc, cançons per veure-hi clar' tindrà dotze temes, sis en català i sis en anglès. “Vull fer un pas endavant pel que fa al so i a la instrumentació dels temes. Deixo enrere el vessant més acústic en aquest disc”, explica Vila. L'amor, la solitud, l'enyor i el dubte són els temes principals de les cançons d'un disc bilingüe de pop d’autor. La cançó 'Em perdo' tindrà la versió amb banda, a part de l’acústica amb Clara Peya del videoclip.

La majoria de les cançons del disc s'han gestat a Liverpool. El gravarà, però, a Barcelona, al costat d’Andreu Moreno, a la bateria; Jordi Blanes, 'Petit', al baix; Mateu Peramiquel, als pianos i teclats, i David Garcia, a les guitarres, i amb la producció de Roger Rodés. Vila, que firma la lletra i la música de tots els temes, ha comptat en els arranjaments amb Pep Soler, i farà la masterització a Liverpool amb el productor Tony Draper. A banda de Peya, en l'àlbum també hi col·laboren les cantants Violeta Batista i Raquel Herreros i el cantautor anglès John Farrington.

stats