Música
Cultura 29/07/2012

L'autor de la música del nou 'Batman' escriu una composició benèfica per a les víctimes del tiroteig de Denver

Hans Zimmer va enregistrar la peça 'Aurora' en un estudi a Londres pocs dies després dels fets

Ara
1 min
'El caballer fosc: la llegenda reneix'

BarcelonaHans Zimmer, el compositor d''El cavaller fosc: la llegenda reneix' ha escrit i enregistrat una composició benèfica com a tribut a les víctimes de la matança que es va produir el passat 20 de juliol en un cinema d'Aurora, als suburbis de Denver, Colorado. 12 persones van perdre la vida i 58 van ser ferides quan un emmascarat, més tard detingut i identificat com James Holmes, va obrir foc indiscriminadament contra el públic de la sala.

Zimmer ha publicat a la seva pàgina de Facebook que 'Aurora', que així es diu la cançó, "està dedicat a aquells que van perdre la vida o van ser afectats per la tragèdia". Zimmer afegeix que ha enregistrat el tema a Londres durant els dies posteriors a la tragèdia "com un tribut sentit a les víctimes i les seves famílies". Els beneficis aniran a parar a l'organització Aurora Victim Relief. Un extracte de la cançó es pot sentir en aquesta pàgina, on es comprar la peça amb una donació a partir de 10 cèntims de dòlar.

El passat dissabte, mentrestant, la revista 'NME' publicava unes declaracions de Zimmer on qualificava la música de l'últim film de Batman com "més rock'n'roll que la majoria de música simfònica per a pel·lícules", citant el grup alemany Can, Goldfrapp i Bach com inspiracions.

stats