Cinema
Cultura 28/08/2015

La productora d''Els jocs de la fam' farà una trilogia sobre Juli Cèsar

'Emperor' s'inspirarà en les novel·les homònimes del escriptor britànic Conn Iggulden

Ara
1 min
Bust de marbre de Gaius Julius Caesar/ Viquipèdia

BarcelonaL'estudi que va produir 'Els jocs de la fam', Lionsgate, farà una trilogia sobre la vida de Juli Cèsar. Segons 'The Deadline' les pel·lícules es basaran en les novel·les de l'escriptor Conn Iggulden i rebran el mateix títol: 'Emperor'. L'autor britànic va escriure cinc novel·les sobre Cèsar, però Lionsgate ha afirmat que la trilogia pel cinema se centrarà només en les primeres quatre, publicades entre el 2003 i 2006.

'Emperor' explicarà la relació de Cèsar amb el seu amic d'infància, Marcus Brutus, i com aquest l'acaba traint. "Es centrarà sobretot en la relació dels joves Cèsar i Brutus enmig de les intrigues i passions de l'Antiga Roma", ha explica un dels responsables de Lionsgate Motion Picture, Patrick Wachsberger. Segons els productors d'Atmosphere Entertainment i Hollywood Gang Productions, Mark Canton i Gianni Nunnari, la nova trilogia explica "l'ascens de Juli Cèsar al costat de Brutus, una part de la història de l'emperador romà poc coneguda entre el gran públic". Els productors han afegit que 'Emperor' serà una barreja entre "la pel·lícula 'Tres-cents' i la sèrie 'Joc de Trons'".

Les pel·lícules encara no tenen ni director ni guionista, encara que ja hi ha una multitud de guionistes interessats. William Broyels Jr, guionista de 'Nàufrag' i 'Apol·lo 13', encapçala la llista, en la qual també es troben noms com Stephen Harrigan, conegut per les miniseries televisives sobre Cleopatra.

stats