Pop
Cultura 23/03/2011

Manel celebra l'èxit amb un concert sorpresa a la Salamandra

El quartet celebra que ha venut més de 10.000 còpies del seu nou disc en una setmana i l'inici de la gira amb un concert sorpresa dijous 24 a la sala Salamandra de l'Hospitalet

Andreu Gomila / Marta Salicrú
1 min

BarcelonaEl segon àlbum de Manel, 10 Milles Per Veure Una Bona Armadura (Warner Music / Discmedi) s'ha situat en el número 1 de la llista oficial de vendes amb més de 10.000 còpies venudes, en una setmana des del llançament. És el primer disc, cantat en català, que arriba a la primera posició de les llistes de tot l'Estat des del 1996, una fita que només havien aconseguit cantautors de la talla de Joan Manuel Serrat o Lluís Llach. Manel es converteix, així, en el primer grup de pop de la història que se situa en el número u cantant en català. El proper dissabte, el grup comença a reus la gira per presentar el nou treball, que succeeix al disc de debut, 'Els millors professors europeus'.

El grup ho celebrarà dijous 24 amb un concert sorpresa a la sala Salamandra amb què donarà el tret de sortida a la gira de presentació del nou disc.

Manel no para de sumar èxits. Després del seu àlbum de debut, que va aconseguir quallar entre el públic català, el seu segon i tan esperat disc va pel camí de tenir el mateix èxit. De moment, ja s'ha situat en el número 1 de vendes, amb més de 10.000 còpies, entre CD i format digital.

Un bon preàmbul per començar la gira de presentació dels nous temes, que sota el títol '10.000 milles per veure una bona armadura', mostraran en directe a partir de dissabte, amb les entrades exhaurides en molts concerts, com l'inaugural de Reus o els de la capital catalana, en què tenen cinc nits seguides de concert, 18,19, 21, 22 i 23 d'abril al Teatre Romea.

stats