Música
Cultura 14/10/2011

Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina, compositors via Skype

Els dos cantautors preparen un nou disc plegats amb cançons compostes a quatre mans. Quan la distància s'interposa, fan servir l'Skype, una xarxa de telefonia a través d'internet

Efe
2 min
Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat

Nova York p { margin-bottom: 0.21cm; } El cantautor Joaquín Sabina va confessar a Nova York que no és un gran amant de la tecnologia i que Joan Manuel Serrat, amb qui gravarà el seu pròxim disc, l'ha obligat a comunicar-se amb ell a través de l'Skype, una xarxa de telefonia a través d'internet, per compondre els temes. "Faig servir l'Skype perquè en Joan Manuel m'hi obliga, jo no sé ni endollar-lo", va afirmar l'artista durant una concorreguda conferència de premsa.

Sabina, que començarà diumenge a Nova York la seva primera gira als Estats Units, ha començat a escriure amb Serrat els temes del seu nou disc conjunt, pel qual ja han compost uns tretze temes. "Estem en procés d'escriure. Hem estat una setmana a Menorca i després una altra en una casa a la badia de Cadis" va explicar l'artista, que va afegir que ara Serrat l'ha obligat a recórrer a la tecnologia per continuar treballant junts en els temes. "Estem fent cançons a través de Skype, que és una cosa molt divertida", va valorar l'artista, que ja va col·laborar amb Serrat en la gira Dos pájaros de un tiro, de la qual també se'n va fer un disc en directe. Seran "cançons a quatre mans i seran cantades a dues veus" va avançar Sabina, que va dir que de moment “hi ha unes 12 cançons que ens agraden. No són de Sabina ni de Serrat, sinó de Frankenstein".

Després del concert a Nova York, el cantant actuarà el 20 d'octubre al teatre Nokia de Los Angeles a Califòrnia com a part de la gira El penúltimo tren, que culminarà el 26 de novembre en l'American Airlines Arena de Miami, a Florida.

stats